COACHING PEPELS

copywriting, content branding, strategisch meedenken

WIE?

Het gezicht achter Coaching Pepels is Maureen Pepels, executive coach en een heel bijzonder mens. Door zelf te leven in het ‘nu’ en door voortdurend nieuwe zaken te ontdekken en te leren, is het niet lastig voor haar om anderen hierin te coachen. Haar coachingaanpak is energiek, persoonlijk en vol positiviteit, met een wetenschappelijke achtergrond. Of zoals ze zelf zou zeggen: ‘Ik ben geen zweverige dame, hoor’.

WAT?

Om meer zichtbaarheid voor de groeiende coachingpraktijk te creëren is voor Coaching Pepels een huisstijl en website ontwikkeld. Hierbij bedacht ik een unieke propositie en waarden voor de praktijk, schreef de webteksten en leidde het hele creatieve proces. Tot slot richtte ik de zakelijke LinkedIn-pagina effectief in.

De huisstijl en website van Coaching Pepels is ontwikkeld door Facemakers.

EN?

‘’De samenwerking met Bo vond ik zeer prettig. Ze luisterde goed naar mijn wensen, dacht mee, was hulpvaardig en was vooral erg geduldig. Bo is voor mij een topschrijfster met een groot inlevingsvermogen, want na een kort interview kon zij perfect verwoorden wie ik ben, waar ik voor sta en hoe ik werk. Ik geniet nog dagelijks van mijn website, de lay-out, de tekst en ik denk nog graag terug aan de energieke Bo die dit voor mij heeft gerealiseerd.’’

Maureen Pepels, eigenaar Coaching Pepels