INN HAIR

copywriting

WIE?

Voor natuurlijke haarlokken, kleurrijke balayages en hoogstaande hair extensions moet je naar Haarsalon Inn Hair gaan. De hair en color specialisten staan hier niet alleen klaar om jouw haren tot in de puntjes te verzorgen, maar ook om je persoonlijk haaradvies te geven. Pas als jij jouw ultieme good hair day beleeft, mag je hier uit je stoel stappen en met een glimlach naar buiten lopen. 

WAT?

Voor de e-mailmarketing van deze haar- en kleurenspecialist heb ik alle creatieve e-mailteksten geschreven. Doel was om aandacht te verkrijgen voor een nieuwe styling behandeling en om te laten zien waarin Inn Hair allemaal is gespecialiseerd. Daarnaast heb ik diverse teksten geschreven voor speciale landingpages en schrijf ik de volledige webteksten voor de nieuwe website.

EN?

‘’Voor een landingspage op mijn huidige website, mijn e-mailmarketing en mijn nieuwe website heeft Bo diverse teksten geschreven. Aangezien ik nogal specifieke wensen had m.b.t. de opbouw van deze teksten, was en ben ik nog steeds erg onder de indruk van deze samenwerking. Niets was Bo te veel! Ze is bij mij op de zaak geweest om een beter beeld van de te schrijven teksten te verkrijgen. Met als resultaat, sterke en overtuigende teksten! Dus al met al ben ik zeer tevreden en zal ik in de toekomst zeker nog van Bo’s diensten gebruik gaan maken.’’

Sascha Hillmann, eigenaar Inn Hair