MENTORNET

copywriting

WIE?

Mentornet gelooft in het verbinden van mensen, kennis en kunde in elke organisatie, aan de hand van het opzetten van op maat gemaakte mentorprogramma’s. Stel je eens voor dat je een senior medewerker koppelt aan een junior en deze op frequente basis laat samenkomen. De junior leert tijdens de gesprekken van de ervaring die de senior in bezit heeft, de senior leert andersom van de frisse blik die de junior heeft. Een positieve wisselwerking dus, waarbij gezamenlijke groei en ontwikkeling ontstaat. Daar streeft Mentornet naar.

WAT?

Voor de nieuwe website van Mentornet heb ik alle webteksten geschreven, meegedacht in de structuur en passende beelden verzameld. Daarnaast help ik met enige regelmaat bij het schrijven van overige teksten, zoals online en offline flyers.

De huisstijl en website van Mentornet is ontwikkeld door Facemakers.

EN?

”Bo schrijft geregeld teksten voor ons (brochures, website, etc). Het is elke keer weer een fijne samenwerking, ze reageert snel en levert snel op! Na een kort informeel vraaggesprek heeft ze scherp voor ogen wat de bedoeling is en wat we willen communiceren. De teksten die daar uit voortkomen zijn altijd helder en verfrissend geformuleerd! Ondanks dat je zelf waarschijnlijk een prima tekst kunt schrijven, bevestigt zij telkens dat dit toch een vak apart is: Aanrader!”

Sander van der Sleen, Eigenaar Mentornet