Skip to content Skip to footer

Over Bo

Hello

Met hoge dosis woorden

Woorden op papier zetten is vaak het probleem niet. Geschreven woorden laten spreken, dat is soms nog knap lastig. Ik maak er elke dag mijn werk van.

Mijn dagelijkse dosis woorden gebruik ik bij alle webteksten, nieuwsbrieven, flyers, blogs, whitepapers, advertenties, concept- en communicatieplannen die ik creëer voor bedrijven en ondernemers.

Waarvoor je mij uit mijn bed mag bellen? Alles omtrent copywriting, conceptontwikkeling, content branding en content marketing.

Elk geschreven woord staat gelijk aan gemiddeld één slok koffie. Geen paniek, er is geen sprake van cafeïneverslaving. Woorden bedenken en husselen in zinnen, zodat het een verhaal wordt waarvan je denkt ‘maar hey, dit loopt lekker’. Dat doe ik gewoon het liefste met een warme kop cafeïne aan mijn zijde.

Uren achter mijn laptop, maar ook uren samen met jou. Op kantoor, achter een bureau, in een koffietent of aan een tafel brainstormen over het perfecte verhaal: dat doe je uiteraard niet alleen. En daar krijg ik dan ook weer enorme energie van. Naast die kop koffie.