PUUR EN PARTNERS

copywriting, content branding, content marketing

WIE?

Denkers en doeners in herhuisvesting: Dat is Puur en Partners. Een organisatie met facility- en projectmanagers in één die adviseren, ondersteunen en organiseren gericht op nieuwe (her)huisvesting en optimale werkomgevingen van bedrijven. Of je als organisatie nu een groot verhuisproject in zicht hebt of je hebt advies nodig rondom het facilitair management, deze organisatie stroopt er met daadkracht de mouwen voor op.

WAT?

Ik verzorg al geruime tijd alles rondom content en tekst voor deze organisatie. Het updaten van de website, schrijven van blogs, maken van content voor LinkedIn, opstellen van online nieuwsbrieven en het creëren van referentiecases is maandelijks vaste prik. Daarnaast denk ik mee over de algemene communicatieboodschap en ondersteun ik bij diverse marketingcampagnes.

EN?

”De samenwerking met Bo is een schot in de roos gebleken. Wat een prettig persoon om mee samen te werken. Met haar no-nonsens mouwen opstroop houding, draagt Bo structureel bij om de zichtbaarheid van Puur en Partners te vergroten. Ze “spreekt” onze taal en die van onze relaties en is daarmee een waardevolle ondersteuning om het verhaal achter de dienstverlening helder te verwoorden. Altijd met een brede glimlach en bereid om te aan te pakken. Highly recommended… STORIES BY BO!”

Noël Tijssen, Commercieel Manager Puur en Partners