SMAKELIJK MAASTRICHT

copywriting, conceptontwikkeling, content marketing

WIE?

Maastricht is nu eenmaal dé stad van de ontelbare hotspots, gezellige plekjes en places to be om te eten en drinken. Smakelijk Maastricht is het online platform dat hierover het laatste lekkere nieuws deelt met aangesloten restaurantleden.

Dit platform is in 2019, na twee jaar succesvol delen van nieuwtjes, foto’s en recensies, gestopt met het uitdragen van zijn concept.

WAT?

Het mee ontwikkelen, opzetten en lanceren van Smakelijk Maastricht was een van mijn opdrachten als communicatiestagiaire bij Chapeau Magazine (uitbater van het platform). Ik heb intensief contact onderhouden met de toenmalige allereerste restaurantleden, de website volledig gevuld met content en de social media ingericht.

Daarna ben ik nog een jaar betrokken geweest als copywriter, waarbij ik wekelijks verslag deed van al het culinaire nieuws in Maastricht – van vers geopende hotspots tot vernieuwde menukaarten bij deelnemende restaurants. Ook ging ik vaak op pad om een restaurant ‘top tien’ samen te stellen. Ik schreef hier telkens een smakelijk artikel over en deelde het vervolgens op alle social media-kanalen van het platform